Google dün yaptığı duyuruda şaşırtıcı şekilde, YouTube Muzik uygulamasını Wear OS'den önce Apple Watch'a getirdiğini duyurmuştu. Bugünden itibaren yepyeni YouTube Müzik uygulaması Apple Watch'ta kullanılabilir hale geldi.

Artık hayatımızın çoğu yerinde teknolojiyi kullanıyoruz. Buna saatlerimiz de dahil. Akıllı saatler son zamanlarda oldukça moda haline geldi. Çıkan yeni modeller ve uygun fiyatlar akıllı saat kullanımını daha da yaygınlaştırdı.

Telefonumuz ile senkronize olan bu akıllı saatlerden mesajları görüntülemek veya çağrı yanıtlamak mümkün. Google'ın sunduğu yeni uygulama olan YouTube Müzik sayesinde artık akıllı saatlerimizden dilediğimiz şekilde müzik kontrolü de yapabileceğiz.

Şimdilik sadece Apple Watch'ta yer alan uygulama için Google müzik akışı söz konusu olduğunda, her kullanıcının başvurabileceği bir uygulama haline getirecek diğer iyileştirmeleri de doğruladı.



Apple Watch, istediğiniz önemli bilgileri doğrudan saatinizde görüntülemenizi sağlayan özelleştirmelere sahip. 

Google, kullanıcıların oynatma kontrollerine doğrudan erişmesine olanak tanıyan YouTube Müzik uygulamasını Apple Watch'e ekledi. Uygulama kullanıcının dinleme alışkanlıklarına göre yeni şarkılar için öneriler görüntüleyebilir. Ayrıca bir düğmeye basarak telefondan doğrudan hoparlörlere müzik yayınlama özelliğini de eklendiği açıklandı.