Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Teknoloji devi Apple, kendi akıllı saati Apple Watch ekosistemi için 22 ülkenin bayrak renkleriyle süslenmiş yeni akıllı saat kayışlarını kullanıma sundu.

Her ürününde fahiş fiyat politikası güden Apple, yeni kayış seçeneklerinde de bu çizgisini terk etmedi. Şık ve havalı gözüken kayışlar, Sport Loop tasarımı ile geliyor. Kayışların her biri 49 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Bu kayışların 40 mm ve 44 mm boyutlarında seçeneklerinin olduğunu ve  Apple Watch Series 4, Watch SE ve sonraki modeller ile uyumlu olduğunu belirtelim.

Ayrıca her saat kayışı için, her ülkenin kendine özgü renk kombinasyonlarına sahip indirilebilir çizgili saat kadranları da var. Yani kayışı alanlar tasarımsal olarak kadranlarını da bu kayışlara benzetebilecekler. 



Bu ülkeler, Avustralya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Danimarka, Fransa, Almanya, Büyük Britanya, Yunanistan, İtalya, Jamaika, Japonya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Rusya, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, İsveç ve ABD.

Kayışa verilecek para ile ülkemizde farklı birçok akıllı saat alınabildiğini de belirtelim. Bu yeni kayışlar arasında Türkiye için özel bir seçenek olmadığını da hatırlatalım. Apple ne yazık ki 22 ülke arasına Türkiye'yi de koymayı akıl edememiş. 

İşte yeni kayışlardan görüntüler:



 









Apple'ın yeni kayışları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.