James Bond'un en son filmi olan ''Ölmek İçin Zaman Yok'', Kasım ayına ertelenmeden önce filmin Nisan ayında gösterime girmesi planlanıyordu. Ancak pek çok sektörde olduğu gibi covid-19 sebebiyle ertelenme kararı alındı. Hatta kısa süre önce filmin Nisan 2021'e kadar ertelendiği bildirildi. 

Apple ise James Bond'un yeni filmiyle yakından ilgileniyor ve bu filmin Apple TV+ da yer almasını istiyor.

Geçmişten günümüze bir çok farklı versiyonu bulanan James Bond filmleri çekildi. Günümüzde de popüler olan filmin yeni serisi ''Ölmek İçin Zaman Yok'' un Nisan 2021 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor. 

Apple bir çok sektörde yer almak isteyen bir şirket olarak, sinema sektöründe de bulunmak istiyor. Bu yönde ilerleyen Apple TV+ James Bond serinin yeni filminin yayın haklarını satın almak için girişimlerde bulundu ve bunun için MGM ( Metro Goldwyn Meyer) stüdyosuna 400 milyon dolar teklifte bulundu.



Hollywood'un en büyük film stüdyolarından MGM ( Metro Goldwyn Meyer), Apple'ın bu teklifini reddetti ve 2 katı fiyat 800 milyon dolar istedi. Bunun nedeni olarak stüdyo filmin yapımında 250 milyon dolar harcandığını ve pazarlamak için de 50 milyon doların ayrıldığını belirtti. Ayrıca filmin oyuncularından Daniel Craig ve Rami Malek'in yanı sıra yönetmen Cary Fukunaga ile gişe bonusu anlaşmaları imzalandığından bahsetti.