Teknoloji devi Apple, kendi tarihinde ilk kez bir ürün etkinliğini YouTube üzerinden canlı olarak yayınlayacak. Bugüne kadar hiçbir etkinliğini YouTube üzerinden yayınlamayan şirket, 10 Eylül'de düzenleyeceği iPhone 11 etkinliğinde bu kuralını değiştiriyor.

Hem dünyada hem Türkiye'de iPhone satışları düşen ve giderek diğer markalara benzeyip, inovasyon ve yenilikten uzaklaşan marka YouTube hamlesi ile daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Apple daha önce de etkinliklerini internet üzerinden canlı olarak yayınlıyordu. Ancak bu canlı yayınlar şirketin kendi internet sitesi üzerinden yapılıyordu. Marka geçen yıl düzenlediği iPhone XS etkinliğini de Twitter üzerinden yayınlamıştı. 10 Eylül'deki iPhone 11 etkinliği firmanın YouTube üzerinden ilk canlı yayınlanan etkinliği olacak.

Eğer siz de iPhone 11 etkinliğini Apple'ın canlı yayınından izlemek isterseniz resmi YouTube bağlantısını kullanabilirsiniz. Etkinliğin 10 Eylül 2019 tarihinde Türkiye saati ile 20:00'de başlayacağını da belirtelim.