Apple birkaç gündür yeni ürün haberleriyle herkesin dilinde. Donanımla ilgili şu ana kadar hiçbir şey duymamıştık. Apple'ın, dün yayınlandığı iOS 12.2'nin güncellemesi sonrasında ses tutkunları için sürpriz bir ürünü kendini gösterdi.

Wireless Powerbeats Pro, iOS 12.2'de görüldü

Teknoloji devi Apple, bir süredir haberleri ile merak uyandıran kendi kablosuz kulaklıkları AirPods'un yeni modeli AirPods 2'yi kısa bir süre önce tanıtmıştı. İlk jenerasyon ile kıyaslandığında pek de bir fark ortaya koymadığı görülen AirPods 2, AirPods sahibi olan kullanıcılar için pek fazla dikkat uyandırmasa da, AirPods ile yeni tanışacak olan satın alıcılar için iyi bir opsiyon olabilir.

Aynı zamanda Apple, Beats markasıyla da Powerbeats Pro adında yeni bir kablosuz kulaklık tanıtacak. Yeni kulaklıklar, mevcut Powerbeats'lere benziyor. Powerbeats Pro hakkında daha önce de bir çok sızıntı ortaya çıkmıştı.

Fakat 9to5mac tarafından ortaya çıkan son sızıntı, Powerbeats Pro'nun direkt olarak iOS 12.2 içinde kendine yer bulduğunu ortaya koyuyor.

Tamamen kablosuz olacağı ve kablosuz şarj kutusuyla beraber geleceği söylenen Powerbeats Pro, görünüm itibariyle ise Powerbeats 3'ü andıran bir tasarıma sahip. Powerbeats Pro'nun özelliklerine dair kesin bilgiler henüz sır olmaktan öteye gitmiş değil. Fakat ayrıntılara ulaşır ulaşmaz sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU