Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Apple yeni yeni akıllı telefon serisinde birçok arıza ve problemle gündeme gelmişti. iPhone 13 serisi ve iOS 15 ile birlikte iPhone kullanıcıları cihazlarında meydana gelen problemleri bir süredir bildiriyordu.

Bu problemlerin bazıları arasında çok hızlı tükenen şarj problemi, Apple Watch ile ekran kilidi açamama sorunu ve iCloud hafızası doldu gibi problemler yer alıyordu. Şirket bu problemleri çözecek güncellemesini yayınladı. iOS 15 ile gelen problemleri düzeltmeye yönelik iOS 15.0.1 güncellemesi yayınlanmıştı ancak sorunlar çözülmedi.



Apple iOS 15.0.1 güncellemesinde kullanıcılar tarafından bir sürü şikayete maruz kaldı. iPhone 13 modellerinde iPhone’un kilidinin Apple Watch ile açılmaması, depolama alanının dolu olduğu uyarısını görüntülemesi gibi sorunlar mevcuttu. Apple yeni güncellemesi ile bu problemleri çözmeyi planlıyor. Güncelleme bazı önemli hataları düzelmeye odaklanıyor. Bu nedenle cihazlarınızı en kısa sürede güncellemeniz yararınıza olacaktır. İşte iOS 15.0.2 ile gelen düzeltmeler:

Mesajlar’dan arşivinize kaydedilen fotoğrafların ilişkili konu grubunun veya mesajın silinmesi.
MagSafe özellikli iPhone Deri Cüzdan’ın Bul’a bağlanamaması.
AirTag’in Nesneleri Bul sekmesinde görünmemesi.
CarPlay’in ses uygulamalarını açamaması veya çalma sırasında bağlantısının kesilmesi.
iPhone 13 modelleri için Finder’ı veya iTunes’u kullanarak aygıtı geri yüklemenin veya güncellemenin başarısız olması.

Ayrıca Apple, watchOS 8.0.1 güncellemesini de yayınladı. Bu güncelleme de Apple Watch’lara yönelik çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor.