Söke"de okul öncesi eğitimin önemli okullarından biri haline gelen Mehmet Ali Ekener Anaokulu"nun düzenlediği yılsonu gecesinde öğrenciler tüm hünerlerini velileri ve katılımcılar için sahneledi. Yılsonu gecesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ali Kanbur, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.
Gecenin başında bir konuşma yapan Mehmet Ali Ekener Anaokulu Müdürü Zuhal Kökçü, ilk mezuniyet sevincini yaşamaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi. Zuhal Kökçü yeni bir anaokulu olmalarına rağmen kısa sürede çok iyi bir mesafe kat ettiklerini belirterek, hedeflerinin Aydın ilinin en iyi okul öncesi eğitim merkezi olmak olduğunu söyledi. Okul Müdürü Zuhal Kökçü okul idaresi ve öğretmenleri olarak öğrencileri ve velileri ile büyük bir aile olduklarını belirterek; kendilerine maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.
Mehmet Ali Ekener Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ile hazırladıkları drama, dans ve gösterileri ile tüm katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı