Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Dünyaca ünlü alışveriş platformu Amazon, aynı zamanda Twitch ve Amazon Prime Video gibi servisleri ile birlikte ülkemizde faaliyet gösteriyor. Ülkemizde 2018'de faaliyetlerine başlayan Amazon, Twitch Prime, Amazon Prime Video gibi servislerine, Amazon Prime'ı da dahil etti.

Pandemi süreci bir çok yeni alışkanlık kazandırmış ve online servislere olan talebi günden güne artırmış durumda. Amazon başta olmak üzere birçok online alışveriş ve servis sitesi de yatırımlarını artan talep doğrultusunda arttırdılar.

Amazon, Gebze’de açılacak olan bu yeni merkez için  Ceva Lojistik ile anlaşmış.



Ceva Lojistik’ in 160 ülkede 80 bin’den  fazla çalışanı bulunuyor. 1000’den fazla çalışanın da bu yeni açılacak merkezde istihdam edileceği tahmin ediliyor.

Özel kargo hizmeti olan Prime’ı 2019 yılında getirmesinin ardından iki adet depo açan şirketin, Gebze'ye açılacak olan merkezin ardından, sıradaki depoyu Istanbul'un Avrupa yakasına da açması bekleniyor.

Yakın zamanda Amazon, Türkiye sınırları içerisindeki hizmetlerine gıda kategorisini de eklemişti.

Amazon tüm servislerini tek bir çatı altında toplamaya devam ediyor. Amazon Prime servisi bünyesinde Amazon Prime Alışveriş, Amazon Prime Video,  Twitch Prime Oyun Yayın gibi hizmetleri de barındırıyor. Tek bir fiyat ve tek bir abonelik ile tüm hizmetleri alabiliyorsunuz. Ülkemiz için özel fiyatıyla gelen bu servis kullanıcılar tarafından sevindirici yönde ilerliyor.