Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Dernek binasında düzenlenen kahvaltıya Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Kuşadası İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Düzalan, turizmci Fahri Altungün ve kalabalık bir davetli topluluğu ile şehit aileleri, gaziler ve dernek üyeleri katıldı.
Kahvaltı sonunda Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’nin binasının yapımı ile şehit aileleri ve gazilere göstermiş olduğu yakın ilgi, dernek faaliyetlerin gerçekleşmesine verdiği önemli destekten dolayı Başkan Altungün’e onur plaketi verildi. Ayrıca, Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer derneğe katkılardan dolayı Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü adına Müdür Yardımcısı Aydın Düzalan, öğretmen Bağdagül Şimsek ve okul aile birliği başkanı Kadriye Katranlı ile binanın yapımını gerçekleştiren turizmci Fahri Altungün’e teşekkür plaketi verdi.
Plaket töreninde bir konuşma yapan Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer, “Vatan savunması, toplumun huzur ve güvenliği için canını hiçe sayarak ölümü göze alan şehit aileleri ve gazileri olarak bir araya geldik ve derneğimizi kurduk. Başından beri bize destek veren ve derneğimize harika bir yer kazandıran Belediye Başkan Altungün ile dernek binamızı yaptıran amcası Fahri Altungün başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi. 

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

20120611aw000024_03.jpg