Aydın Merkez’deki bir restoranda düzenlenen yemekte, Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi tarafından özürlülere verdiği destek ve sosyal projelere katkıları nedeniyle Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu’na plaket verildi. 
Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, kendileri için önem taşıyan kaynaşma gecesinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. 
Yemeğe Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Küçükerol, Aydın Sivil Toplum Platformu (ASTO) Başkanı Veli Tiryaki, Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı (BEKSVA) Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu, çeşitli ivil tolum örgütü temsilcileri ve görme engelli bireyler ve aileleri katıldı. 
Gecenin açılışında konuşan Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, 4 yıldır Aydın’da çeşitli projeler kapsamında kurslar düzenlediklerini ve önümüzdeki günlerde de masörlük kursu açacaklarını belirterek engellilerin en büyük sorununun fiziki yapıların yanında istihdam olduğunu söyledi. BEKSVA’ya destek ve yardımlarından dolayı müteşekkir olduklarını ifade eden Bayram Özen, kaynaşma gecesinin düzenlenmesine katkı sağlayan ve kendilerine maddi destekleri ile adeta göz kulak olan BEKSVA’nın yönetim Kulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu’na desteklerinden ötürü şükran plaket verdi. 
Plaketi, Vakfı ve ailesi adına kabul eden Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu gecede yaptığı konuşmaya Aydınlı olan eşi Hale ve Annesi Sacide Keleşoğlu’nun selamını ileterek başladı. Engellilerin Allah’tan gelen bir şey olduğunu fakat insanlarda bir de görünmez engeller olduğunu ifade eden Hakkı Keleşoğlu Aydınlı olup da sorunlara görmezden gelenlere sitem ettiğini dile getirdi. Keleşoğlu “Allah’tan gelen engellere rıza gösteriyoruz da ancak sorunlara görmezden gelenlere üzülüyoruz” dedi. 
Yemeğe gelmeden önce Demokrat Parti Aydın Milletvekili Adayı Bekir Ongun ve Demokrat Parti Balçova İlçe Başkanı Tamer Yentur ile Nazilli’ye bağlı Kızıldere,Bağcılı, Rahmanlar, Işıklar, Aksu ve Esentepe Köyleri’ni ziyaret ettiklerini ifade eden Hakkı Keleşoğlu “Gök kubbede baki kalan tek şey hoş seda imiş. Kimse bu dünyadan ayrılırken bu hoş seda dışında yanına bir şey alamayacak. Bu nedenle ben Aydın’ın ileri gelenlerine her zaman olduğu gibi bir kez daha sesleniyorum. İmkanı olan herkesi ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çağırıyorum” dedi.

15.20110607120148.jpg