Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan yardımcıları Mesut Erdemir ve İbrahim Özkan ile birlikte Pınarbaşı mahallesi 600 sokak da ikamet eden Ertuğrul Seymen adlı bir vatandaşın evine giderek akülü engelli aracını kendisine teslim etti.
Yeni akülü arabasına kavuşmanın mutluluğu yüzüne yansıyan Seymen; “Toplumda yaşayan herkes bir engelli adayıdır. Ben de 14 yıl önce sağlıklıyken ağaçtan sırt üstü düştüm. Belimdeki omurilik zincirimde zedelenme oldu ve engellilerin arasında katıldım. Engelim dolayısıyla yalnız başıma dışarı çıkamıyordum. Artık tek başıma dışarı çıkabilir, ihtiyaçlarımı karşılayabilirim” diyerek hayatına kolaylık katan Başkan Alıcık"a teşekkür etti.
Başkan Alıcık ise; “Sosyal Belediyecilik çalışmalarımız her zaman devam ediyor. Biz sosyal belediyecilik görevimizin yanı sıra Engellilere çok önem veriyoruz. Bu tür olaylar bizlerinde başına gelebilir. Yarın ne olacağımız belli değil, önemli olan bu tür olaylarda birbirimize yardım edebilmektir. Görmemezlikten gelmek, yardım etmemek gibi olayları ben kabul etmiyorum. Şahsım olarak, Belediye Başkanı olarak veya Belediye çalışanları olarak her zaman engellilerin yanındayız” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Alıcık, Ertuğrul Seymen"e yeni akülü arabasının kullanımını anlatarak, deneme sürüşü yapmasını sağladı.