Yerel seçimlerde sandıktan zaferle çıkan MHP Nazilli Belediye Başkan adayı Haluk Alıcık"a tebrik yağıyor. İlçe Seçim Kurulundan Mazbatasını almadan önce partisinin ilçe binasında tebrikleri kabul eden Alıcık"a, Milletvekili Recep Taner"de başarılar diledi.
Dün sonuçların açıklanmasının ardından tebrik yağmuruna tutulan MHP Nazilli Belediye Başkan adayı Haluk Alıcık, belediye başkanlığının kesinleşmesinin ardından tebrik yağmuruna tutuldu. Partisinin ilçe binasında tebrikleri kabul eden Alıcık, Nazilli"yi hak ettiği şekilde yönetmeye aday olduklarını ve bunun sürecinde de Nazilli halkının gösterdiği teveccüh sayesinde başkanlığı kazandıklarını söyledi. Milletvekili Recep Taner başta olmak üzere İsabeyli Beldesinde seçimleri az bir farkla kaybeden başkan adayı Erdoğan İlkinci ve diğer partililer Alıcık"ı başkanlığın hayırlı olmasını diledi.
Kendilerine verilen desteğe teşekkür eden Alıcık “Arkadaşlar, bu seçimlerde hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Bu başarı hepimizindir. Her birinizin emeği ve alınteri karşılıksız kalmadı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra yapacağımız tek şey siyaseti bir kenara bırakıp, tün Nazilli Halkı ile bir bütün olarak Nazilli"yi hep birlikte yönetmektir. Söz verdiğimiz her şeyi yapmak için var gücümüzle tekrar çalışmaya başlayacağız. Allah hiçbirimizi bu kutsal görevde utandırmasın. Sizlerin elinizden gelen her çabayı seçimler öncesinde olduğu gibi sonrasında da göstereceğine inancım tamdır. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Alıcık"ı öperek tebrik eden MHP Aydın Miletvekili Recep Taner de, “Nazilli ilk kez MHP"li bir başkan tarafından yönetilecektir. Nazilli halkı MHP farkını yaşayacak ve beş yıl içerisinde yapılacak hizmetlerle Allahın izni ile bir beş yıl daha bizden hizmet bekleyecektir. Sizlerin çabaları boşa gitmedi. Nazilli halkının beklentileri de boşa gitmeyecek. Hepiniz başarılar diliyorum. Allah utandırması” diye konuştu.