Geleneksel hale gelen yarışmalarımız devam ediyor. Bu haftanın şanslı Teknolojioku takipçisi bizden bir adet Alcatel 3 akıllı telefon kazanacak.

Bildiğiniz gibi daha önce okuyucularımıza Sades oyuncu kulaklığı, Ferrari logolu tişört, TP-Link Router, Mi Sport Bluetooth, Casper Excalibur oyuncu faresi, termos bardaklık, mini tripod, antivirüs yazılımı ve termos kupa hediye etmiştik. Bu hafta ise Alcatel 3 ile karşınızdayız. 3 - 21 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz yarışmamızın kuralları ise oldukça basit:

Alcatel 3 cep telefonu kazanma fırsatı

Yarışma ile ilgili detaylar aşağıda yer alıyor: Yarışmaya katılmak için gerekli olan sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Çekiliş kuralları;

  • Hediye çekilişimiz 3-21 Aralık tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Çekilişimiz Gleam.io aracılığıyla gerçekleştiriliyor.
  • Her katılımcı sadece 1 kere çekilişe katılabilir. Çekilişe katılmak için açılan sahte hesaplar çekilişe dahil edilmeyecek ve durum anlaşıldığında bu kişi çekilişe katılma hakkını kaybedecektir.
  • Hediyeyi kazanan şanslı takipçimizi 21 Aralık saat 18:00'da sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağız ve iletişime geçeceğiz. 3 gün içerisinde bize iletişim bilgilerini göndermesini isteyeceğiz. Eğer kullanıcı ile iletişim sağlanamaz ise yedek talihli ile hediye için iletişim kurulacaktır.
  • Hediyenin kargo ücreti bize aittir.

Şimdiden herkese bol şanslar! Yeni bir çekilişte görüşmek üzere.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU