Konser Didim Ticaret Odasınca yapımı tamamlanan Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kapılarını ilk kez Ahmet Selçuk İlkan konseriyle açan Kültür Merkezi davetlilerden tam not aldı. “Ayrılıkların Şairi” olarak bilinen Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan"ın konserini dinlemeye gelenler arasında Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve eşi, Meclis Başkanı Ümit Soneren AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Figen Cevrem Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Mal Müdürü Alaattin Duyar, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, DSP İlçe Başkanı Taci Erbaş, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Didim Ticaret Odası Meclis Üyeleri yer alırken, çok sayıda davetli de konsere katıldı.
Konser öncesinde konuşan Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezini tamamlamaktan duydukları gururu dile getirerek, “Göreve gelir gelmez yapacağımız işler arasında yer alan kültür merkezimizi kısa sürede tamamladık ve sizlerin hizmetine açtık. Eksikliklerimiz olursa affınıza sığınıyoruz. Bu salonumuz dışından alt katta 2 ayrı salon daha bulunmaktadır. Bu yeri ilk kez bu konserle açtık. Önümüzdeki günlerde resmi açılışını yapacağız. Emeği geçenleri teşekkür ediyorum” dedi.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı ise, bu tür sosyal alanların ilçeye kazandırılmasının önemli olduğunu söyleyerek, “Bu tür yerler ilçemizde düzenlenecek sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin icra edilmesi anlamında gerekli yerler. Ticaret Odamıza ve hayırseverimize teşekkür ediyorum. Kısa zaman sonra resmi açılışını yapacağız. Binamız ilçemize hayırlı olsun. İyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.
Ardından sahne alan Ahmet Selçuk İlkan “Ayrılıkların Şairi” adlı şiiriyle davetlilerin karşısına çıktı. Ardından kısa bir konuşma yapan ve hayatında kesitler anlatan İlkan “Bu zamana kadar yazdığım şiirlerin 670 tanesi şarkı olup dillere düşmüş. Bu sayı Gines Rekorlar kitabına girdi, ne mutlu bana” dedi.
İlkan daha sonra sözlerini kendisinin yazdığı ve ünlü sanatçıların seslendirdiği şarkıları, şiirlerle tamamlayarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.