Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) eğitim camiasıyla bir araya geldi. Özel Muzaffer Ancın ilköğretim Okulu’na buluşan eğitimcilere seslenen Aydın Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özmen, Aydın’ın eğitimine katkıda bulunan herkesle işbirliğine hazır olduklarını belirterek öğretmenlere seslendi “Öğrencilerimize okullarımızda merhamet, adalet ve hoşgörüyü öğretmeliyiz” dedi.
Aydın’daki eğitim kurumlarını 4 ayrı bölgeye ayırdıklarını, burada görev yapan öğretmen ve iadecilerle bir araya gelerek sorunları tespit ve çözmede fikir alış verisinde bulunduklarını belirten AGED Başkanı Şenol Tayfun, kendilerine destek veren eğitim camiasına teşekkür etti. Akşam yemeğinden sonra okul konferans salonunda eğitimcilere seslenen AGED Başkanı Şenol Tayfun, dernek olarak eğitime katkısı olan herkese ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Aydın’ın en ücra köşesinde görev yapan öğretmenin başarısını da ortaya çıkarılmasını isteyen AGED Başkanı Tayfun, “Amacımız eğitimimizin başarısını artırmak. Bunun için tüm öğretmen ve öğrencilerimize sahip çıkmalıyız. Kimseyi ötekileştirmemeliyiz. Her şeyimiz farklı olsa da her insan güzel ve özeldir. Düşüncesi ne olursa olsun, herkes bizim düşüncemizde olsun dememeli, herkesi kendi konumunda kabul etmeliyiz. Eğitimciler, sadece çalışkan öğrencilere değil, her öğrenciye sahip çıkmalıyız. Toplumda Zaralı olanlar bir virüs gibidir. Bu virüslerin temelinde, anne baba, aile, çevre ve eğitimciler vardır. Bu sorunları görmezden gelemeyiz. Bunlar bir gün bize ve çevremize de zarar verir. Bunun için okulumuzda tüm öğrencilerimize sahip çıkmalıyız” dedi.
Toplantıya, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Mustafa Özmen, Servet Taşkın, Şube Müdürleri, Mehmet Akçıl, Davut Köse, Beytullah Eser, Süleyman Karakaya ve Mehmet Ali Özbay, eğitimciler ve AGED yönetim kurulu üyeleri katıldılar.