Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Denizbank'ın şube açılışları için geldiği Aydın'da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
Denizbank'ın tarım kesiminde çalışanlara yönelik başlattığı 'Yeşil Damla Şubeler' projesi kapsamında Aydın'ın Bozdoğan ve Yenipazar ilçelerinde hizmete giren şubelerinin açılışı, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün katıldığı törenle yapıldı. Reklam çalışmaları ile birlikte açılışlara da katılan Beyaz'a, Erdal Özyağcılar dizi çekimleri nedeniyle eşlik edemedi. Açılışı yapılacak bankanın önü saatler öncesinden dolarken, yoğun güvenlik önlemleri altında 1 saat gecikmeyle açılışa iştirak eden Beyaz'a vatandaşlar
sevgi gösterilerinde bulundu. Açılışa CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Bozdoğan Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Müdür Yardımcıları Gökhan Ertürk, Barbaros Karakışla, Tanju Kaya, Tarım Grup Müdürü Ahmet Çelik, Pazarlama Müdürü Burak Koçak, Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, Batı Anadolu Müdürü Hasan Özer Orhan, Nazilli Şube Müdürü Mesut Saraç, Bozdoğan Şube Müdürü Selda Atay, diğer şube müdürleri ile yüzlerce vatandaş ve öğrenci katıldı.

Aydın'da üç şube hizmete açtıklarını ifade eden Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, 5'şer kişiden oluşan şubelerle tarım kesiminde uğraşan müşterilere yönelik hizmet başlattıklarını kaydetti. Ateş, "Yeşil Damla Şubeler adını verdiğimiz bu şubelerimizle merkezi kesimlerden ulaşamadığımız tarım sektörüne ulaşmak ve bu kesime hizmet vermek istedik. Aydın'da Köşk, Yenipazar ve Bozdoğan şubelerimiz bunlara örnektir" dedi.
Konuşmaların ardından banka şubesinin açılışı yapılırken, ünlü şovmen Beyaz'ı görebilmek için vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı. Açılışın ardından meşhur Bozdoğan pidesi ikram edilen Beyaz, burada da halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.