Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Didim"de yaşamını sürdüren ve 8 yaşından bu yana kemik erimesi hastalığıyla mücadele eden ve bu sebeple yatağa mahkum olan Abbas Karabulut"un (28) araç talebini geri çevirmedi. Uzun yıllardır Didim"de yaşayan ve kendisine tahsis edilen ve benzinle çalışan bir araçla hem su, hem de kendi yazmış olduğu şiir kitaplarını satarak ailesinin geçimine destek veren Abbas Karabulut"a benzinle çalışan 3 tekerlekli bir araç hediye edildi.
Didim Kaymakamlığında yapılan teslim törenine Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri olan Didim Mal Müdürü Alaattin Duyar, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hacer Kurt, Türk Kızılay Şube Başkanı Osman Zeki İsmailoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çoban, Efeler Mahalle Muhtarı Aydan Aşık Turgut, vatandaşlar adına Ali Oğuz ile Abbas Karabulut"un annesi ve kardeşi katıldı. Törende heyet adına konuşan ve aynı zamanda Didim Mal Müdürü olan Alaattin Duyar “Kaymakamlığımıza yapılan talep neticesinde biz Abbas kardeşimizin vakıf olarak bu aracı tahsis ettik. Sayın Kaymakamımız toplantıları nedeniyle katılmadılar ama biz bu sevince ortak olduk. Hayırlı olsun.”temennisinde bulundu. Abbas Karabulut ise vakıf heyetine yardımlarından dolayı teşekkür etti.
Aracın vakıf aracılığıyla 3 bin 500 TL"ye alındığı öğrenilirken, aracı Abbas Karabulut tarafından seçildiği ve ileri dönemde araçta bir takım değişiklikler yapılarak Abbas Karabulut"a uygun hale getirileceği bildirildi.