Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Her hafta birbirinden farklı ürünlere yaptığı indirimler ile dikkat çeken A101, 16 Eylül aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 16 Eylül haftasında A101 marketler zincirinin indirim kataloğunda TV, telefon, kablosuz ağ genişletici, kablosuz kumanda, kablosuz klavye, akıllı bileklik gibi birbirinden farklı teknolojik ürün fırsatları sunuluyor.

Sonbaharın da gelmesi ile A101 marketlerde adeta teknolojik ürün sergisi yapılıyor. A101'in merakla beklenen, haftanın aktüel katalog ürünleri belli oldu. Perakende zincirlerinin en önemli reklam malzemeleri haline gelen elektronik ürünler yine en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. 16 Eylül haftasında satışa sunulacak ürünler arasında TV, telefon, kablosuz ağ genişletici, kablosuz kumanda, kablosuz klavye, akıllı bileklik gibi birbirinden farklı teknolojik ürünler bulunuyor.

Dilerseniz şimdi A101 marketlerinde satışa sunulacak olan teknoloji fırsat ürünlerinin hangileri olduğunu, perakende zincirinin 16 Eylül Perşembe günü satışa sunulacak bu modeller için belirlemiş olduğu fiyatlara hep birlikte göz atalım.



FİYAT: 6,299 TL



FİYAT: 3,899 TL



FİYAT: 1.599 TL

A101'in 17 Eylül haftasında satışa sunacağı diğer teknolojik ürünler ise aşağıdaki gibi;