A101 aktüel ürünler kataloğu 13 Haziran yayına verildi. A101 aktüel ürünler kataloğu 13 Haziran ile dev fırsatlar tanıtıldı. Fırsatların içinde teknoloji ürünleri bir adım öne çıkıyor.

Oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan Xbox One S A101 aktüel ürünler katoloğu 13 Haziran ile vatandaşların beğenisine sunuldu. Ayrıca Samsung Led TV ve Honor 7s cep telefonu da diğer dev fırsatlar olarak tanıtıldı. 

A101 kataloğu 13 Haziran ile tanıtılan sürprizler bununla da sınırlı değil. Derin dondurucu, kulaklık ve hoparlör çeşitleri, elektrikli süpürge, sakal traşı makinesi, blender seti, akıllı çocuk saati gibi teknolojik ürünler de A101 kataloğu 13 Haziran'ın içerisinde yer alıyor.



Peki, A101 13 Haziran indirimli ürünler neler? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu 13 Haziran.

A101 aktüel ürünler kataloğu 13 Haziran ile tanıtılan yıldız fırsat Samsung Curved Led TV oldu. Curved serisi kavisli modelleri ile öne çıkıyor ve gözü merkezde toplayarak derinlik veriyor. Böylece essiz sineme keyfi sunuyor. Samsung Led TV'lerde futbol müsabakaları da oldukça keyifli bir hal alıyor.

49 ekran olan Samsung Led TV 3699 TL etiket fiyatı ile raflarda olacak. Kredi kartına 9 taksit imkanı da sunulacak. 

Huawei'n alt markalarından olan Honor cep telefonları A101 tarafından Türkiye'nin dört bir yanında satılıyor. A101 aktüel ürünler kataloğu bu hafta da Honor'un öne çıkan modellerinden birini tanıttı. Honor 7s görüntü kalitesi ve üstün özelliklerinin yanı sıra 799 TL gibi cazip fiyatı ile de dikkat çekiyor.

24 saatte tamir garantisi de sunulan telefon uygun bir akıllı telefon arayanlar için büyük fırsat. 



Honor 7s

.

A101 aktüel ürünler kataloğu 13 Haziran ile tanıtılan fırsatlar içinde en büyük ilgiyi hiç kuşkusuz Xbox One S görecek. PlayStation ile birlikte dünyayı kasıp kavuran oyun konsolu sınırlı sayıda olacak. Nadiren market kataloglarında yer alan Xbox uygun fiyatı ile oldukça cazip görünüyor. 1699 TL'ye satılan Xbox One S'e 6 taksit yapılıyor.

Xbox One S