Son dönemde oyuncu ekipmanlarının fiyatı hayli arttı diyebiliriz. Özellikle oyuncu kulaklıkları için 1000TL’nin üzerinde fiyatların talep ediliyor olması, oyun severleri zor durumda bırakabiliyor.

Lakin 50TL gibi cüzi bir ücrete de oldukça havalı görünen bir oyuncu kulaklığı almak mümkün. Aynı bugün ki inceleme konuğumu Piranha 2145’te olduğu gibi.

Piranha 2145 genel itibariyle ihtiyaçları karşılayan yapısı ve ucuz fiyatına rağmen aydınlatmalı görünümü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dilerseniz bu cihaz hakkındaki tüm detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dip not olarak belirtelim. Hali hazırda bazı A101 mağazalarında bu kulaklığı bulmak mümkün. Yani öyle geldiği gibi bitmiş değil. Hatta size şöyle söyleyeyim, geçtiğimiz gün gittiğim bir A101 mağazasında cam dolap içerisinde bu kulaklıktan 2 adet daha mevcuttu.

Malum söz konusu oyuncu ekipmanı olduğunda çok fazla talep görmeyebiliyor. Eğer şu aralar uygun fiyatlı bir oyuncu kulaklığı arıyorsanız Piranha 2145 sizin için iyi bir alternatif olabilir.

Tabi ki kulaklıktan öyle üstün bir ses performansı beklememeniz gerekiyor. Lakin kullanım açısından çok rahatsız edici bir yapısının olmadığını da belirtelim.

Zaten 50TL’ye aldığınız bir kulaklıktan, üst seviye bir performans beklemeniz de çok doğru olmayacaktır. Kısacası Piranha 2145 parasının hakkını veren bir ürün diyebiliriz.