Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Dünyanın en yaşlı insanı olduğu iddia edilen Pakistanlı kadının videosu görenleri şaşkınlığa uğrattı. Paylaşıldığı andan itibaren viral olan ve binlerce yorum alan video sosyal medyanın gündeminden kolay kolay düşmeyecek.

Yaşlı kadının videosunun altına birbirinden farklı yorumla yağdı. Bu yorumların bazılarında oldukça acımasız olanlar da göze çarptı. 300 yaşında olduğu iddia edilen kadının videosunun altına "Ölmeyi unutmuş" gibi yorumlar yapıldı.

Daha önce 118 yaşındaki Kane Tanako 'Dünyanın En Yaşlı İnsanı' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırmıştı. Ancak 300 yaşındaki Pakistanlı kadın Tanako'yu tahtından edebilir. Video paylaşıldığı andan itibaren tüm dünyada ilgi çekti ve defalarca kez paylaşıldı. 

Yaşlı kadının videosunun altına binlerce yorum geldi. "Teyze ölmeyi unutmuş", "Ya teyze biraz yaşlı gösteriyor ben 400 sandım hatta", "Ben de eğer kocamdan erken ölürsem kocam başkasıyla evlenir korkusuyla 300 yaşında kadar yaşayabilirim rekor saymasanız da olur" gibi yorumlar fazlasıyla beğeni aldı.

300 yaşında olduğu iddia edilen kadının görüntüsünü korkunç bulanlar da olmadı değil. Daha önce Dünyanın En Yaşlı İnsanı olarak rekor kıran Tanoko'nun iki katından daha yaşlı olan teyzenin videosu bazı kullanıcıları ise korkuttu. Siz ne düşünüyorsunuz? 300 yaşına kadar yaşamak mümkün mü? Siz o kadar yaşamak ister miydiniz? Yorumlarda bize bildirin.