Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Note 11 ve Note 11 Pro akıllı telefonların yer aldığı, merakla beklenen Infinix Note 11 serisi global pazarlarda satışa sunuldu. Seride Infinix Note 11 ve Infinix Note 11 Pro akıllı telefonları bulunuyor. Pro modeli, Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisinin en son bütçe dostun cihazı olarak karşımıza çıkıyor. Pro modeli sağlam bir pil ile geliyor ve devasa bir ekrana sahip.



Çinli teknoloji şirketi Infinix, bir etkinlikte "Note 11" olarak isimlendirdiği akıllı telefon serisini tanıttı. Ne yazık ki, Note 11'in teknik özellikleriyle ilgili pek de bir detay bilinmiyor. Ancak Note 11 Pro hakkında bazı detay bilgisine sahibiz. Akıllı telefonda ilk olarak karşımıza 6,95 inç büyüklüğünde devasa bir ekran çıkıyor. 120 Hz tazeleme, 180 Hz dokunma hassasiyet oranı sunan ekran, FHD+ çözünürlüğe sahip.

Sefie kamerası 16 MP olarak karşımıza çıkıyor. Cihazda parmak izi okuyucu sensörü ise telefonun yan paneline monte edilmiş. Bütçe dostu cihaz MediaTek'in Helio G96 işlemcisinden güç alıyor Depolama tarafında ise karşımıza 8 GB RAM ve 128 GB seçenekleri çıkıyor. 2 TB'ye kadar microSD kart desteği ile gelen cihaz, 3 GB de sanal RAM imkanı sunuyor. Batarya tarafında cihaz 5.000 mAh kapasiteye sahip. Hızlı şarj olarak da 33 watt mevcut. Son olarak işletim sistemi cephesinde ise Android 11 karşımıza çıkıyor.

Infinix Note 11 Pro arka kısmında üçlü kamera sistemi ile donatılmış. Bunlar 64 MP ana kamera, 13 MP ikincil kamera ve 2 MP'lik kamera olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın fiyatına gelecek olursak Infinix Note 11 Pro 249 dolar olarak belirlenmiş. Bu da 2200 TL civarında bir fiyat etiketi anlamına geliyor.