Otobüslerle gelen öğrencilere 20 öğretmen eşlik ederken, İlçeye gelen öğrencileri Didim İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çoban karşıladı. Öğrenciler ziyaret kapsamında ilk olarak binlerce yıllık Apollon Tapınağını ziyaret etti. Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Didim Turizm Danışma biriminde görevli Enformasyon memuru Pınar Akkoyun, öğrencilere tapınakla ilgili bilgiler verdi.
Gönül köprüsü projesi kapsamında öğrenciler 1 günlük Didim ziyareti yapacağını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çoban, “Öğrencilerimiz tapınak ziyaretinin ardından D-Marin"i ziyaret edecekler. Ardından Akbük beldesini ziyaret edecekler ve burada denize girecekler. Öğrencilerimiz öğle yemeğini de Özel Gonca Kolejinde yedikten sonra ilçemizden ayrılacaklar. Proje 3yıldan bu yana uygulanan bir proje ve amacı da öğrenciler arasında kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak ve öğrencilerin yeni yerler görmesi ve ülkemizi tanımaktı. Bizde Karamanlı öğrencileri ilçemizi tanıtmaya çalıştık” dedi.
Karaman"dan Didim"e gelen öğrenciler ziyaret ettikleri Apollon Tapınağı"na büyük ilgi gösterirken, öğrenciler tapınakta bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.