Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Nazilli Belediyespor, Gölcükspor"dan kaleci Hakan Canbazoğlu (23) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray alt yapısında yetiştiği öğrenilen ve sırasıyla Sivasspor, Orhangazi ve Gölcükspor"da forma giyen Hakan Canbazoğlu ile ligin en az gol yiyen ekibi olacaklarını iddia eden Kulüp Başkanı Engin Topçu, “İç transferde de tecrübeli kaptanımız İbrahim Kırdemir ile de 1 yıllık sözleşme yenileyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teknik direktörümüzün alınmasını istediği tüm oyuncularımızı tek tek renklerimize bağlıyoruz. Nokta transferlerimiz devam edecek” dedi.
1987 doğumlu Hakan Canbazoğlu, Galatasaray Altyapısında yetişmiş Sivasspor ve Orhangazispor"dan sonra Gölcükspor"da futbol oynamıştı. 5 kez Milli takıma çağırılan ve kalesini koruyan genç kaleci, geçen yıl Gölcükspor"un 28 maçında takımının kalesini koruduğu belirtildi.
Nazilli Belediyespor daha önce Afyon"dan Muhammet Çetin Polat (26), Lüleburgaz"dan Ali Erdem (23), Altınordu"dan Lider Koç (22), Karabükspor"dan Gökhan Yılmaz (23) ve Aydın Belediyespor"dan Orçun Akgün (23) ve Mustafa Adamhasan (22) ile anlaşmıştı. iha