Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz’da vizyona giren 15/07 Şafak Vakti filminin ilk gişe rakamları belli oldu. Hatırlanacağı üzere film Atlas Sineması’nda yapılan bir gala ile gösterime girmişti. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Tugay Mercan, Baran Bölükbaşı, Nazan Diper, Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Aslıhan Karalar, Doğa Özüm gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturuyor.

Kocatürk filmin gala akşamında “Duygusal olarak zor bir filmi çekmeye çalıştık, yardımcı oyuncusundan başrol oyuncumuza kadar hepsi emeklerini sonuna kadar sarf ettiler. Bence güzel film oldu umarım seyirci de beğenir. Hak ettiği yeri bulur.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Filmin başrolündeki Petekkaya ise; "Çok heyecanlıyım çünkü bütün ülkemizin tarihini kaderini değiştiren bir gecenin filmini çektik. Çünkü o gece işler tersine dönseydi şu anda biz burada olmayacaktık." demişti.

Film birkaç farklı ailenin darbeciler ile çeşitli yerlerde mücadelesini konu ediniyor. 1 saat 35 dakika uzunluğunda olan film, Box Office Türkiye verilerine göre ilk hafta sonunda 15.459 kişi tarafından izlendi. Filmi şimdiye kadar toplam izleyen seyirci sayısı ise 20.810.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Filmin şu anda iMDb sitesindeki ortalama puanı da 1.0.

Muhtemelen 15/07 Şafak Vakti filmi gişede 6 haneli rakamları göremeyecek.