Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Özellikle de uygun fiyatlı telefon modelleri ile ülkemizde oldukça beğenilen Realme, şimdi de hakkında çıkan sızıntılar ile konuşulan 12 GB RAM'e sahip GT Neo 2 modeli ile gündemde! Bu model Türkiye'ye gelirse yok satar!

Realme bilindiği üzere, özellikle de son yıllarda piyasaya sürdüğü modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor, zira şirket fiyat/performans modelleri ile amiral gemisi modellere deyim yerindeyse kafa tutuyor!

Şirket şimdi de, hakkında çıkan sızıntılar ile uzun süredir konuşulan Realme GT Neo 2 modeli ile gündemde. Nihayet Realme modeli tanıtım tarihi ile birlikte onaylandı. Şirket, mikroblog sitesi olan Weibo üzerinden yaptığı bir paylaşımla GT Neo 2’nin tanıtım tarihini 22 Eylül olarak açıkladı.



Model yakın zamanda Geekbench kıyaslama sitesinde Snapdragon 870 yonga seti ile tespit edilmişti. Sızıntılar doğru ise Realme GT Neo 2, 6.62 inç büyüklüğünde 2400 × 1080 çözünürlüğünde 120Hz tazelemeli AMOLED ekran yer alacak.

Telefonun arka bölümünde 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel makro lens yer alacak. Ön tarafta ise kullanıcıları 16 Megapiksellik selfie kamerası karşılayacak.

Depolama tarafında 128 GB ve 256 GB’lık sürümleri bulunan Realme GT Neo 2'nin 6 GB, 8 GB ve 12 GB RAM‘li sürümleri bulunacak. 65W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil ile donatılacak olan cihaz kutusundan Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 arayüzü ile çıkacak.

Şimdilik fiyat bilgisi bulunmayan modelin rakiplerine kıyasla oldukça cazip bir fiyata sahip olacağı düşünülüyor. Zira Realme genel olarak sunduğu fiyat/performans modelleri ile adından söz ettirmeyi seviyor.