Yaptığı açıklamada galibiyet için sahaya çıktıklarını kaydeden Tekin, “ Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz yılın play off oynamış, play off oynayan kadrosunun üstüne oyuncular transfer etmiş, oturmuş bir takım. Üstelik rakibimiz deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmada 6 puan aldı. Maçta kontrollü bir oyunla galibiyeti hedeflemiştik. Hedeflerimiz doğrultusunda pozisyonlar bulduk. İlk yarıda 6-7 net pozisyon bulduk ancak golü bulamadık. 2. yarıda ise daha baskılı oynadık. 2-3 net pozisyon yakaladık ve golü bulduk” dedi.
Rakiplerinin pozisyon zenginliği olmadığına dikkat çeken Tekin “İlk yarıda sadece uzaktan kalemize uzaktan bir şut var. İkinci yarıda ise golü bulduk. Golden sonra 2. golü bulma şansı ayağımıza geldi, ancak atamadık. Futbolcularımızın bireysel hatanın sonucunda ofsayt kokan bir pozisyonda golü kalemizde gördük” diye konuştu.
“TARAFTARLIK BU DEĞİL”
Maç sonrası bir grup taraftarın kendisini protesto ettiğini kaydeden Tekin, taraftarların Aydınspor 1923’ü ve rakiplerini iyi irdelemesi gerektiğini kaydetti. Tekin şöyle konuştu: “Taraftar takımımızın nasıl kurulduğunu iyi bilmeli. Mücadele ettiğimiz rakiplere göre daha düşük bir bütçede takımımızı kurduk. Bu tip davranışlar takımların dip yapmasını sağlar. Taraftarlık bu değil. Taraftalarımız takımlarına sahip çıkmalı. Yeni kurulan bir kadronun uyum sorunu olacaktır. Takım olma sürecindeyiz. Gidebileceğimiz en iyi yere gitmek için çalışıyoruz”
Tekin, ligde her an her şeyin olabileceğini sözlerine ekledi.