Yılsonu sergisi dolayısıyla düzenlenen törende hanımlara sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.
Tekeler Köyü’nde düzenlenen törene Kaymakamı Mehmet Öztürk, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Garnizon Komutanı Çetin Yurt, davetliler, köy halkı ve kursiyer bayanlar katıldı.
Karpuzlu’nun Tekeler Köyü’nde bayanların oldukça maharetli olduğunu ve hepsinin kursları başarı ile tamamladığını belirten Karpuzlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şefik Özpınar “Düzenlenen bu tür etkinliklerle halk eğitimi faaliyetleri halka tanıtılmakta olup yaygın eğitim kurslarına katılmalarını teşvik etmektedir” diyerek önümüzdeki yıllarda kurs ve kursiyer sayısının artması için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti.
Güzel bir yıl geçirdiklerini belirten Kurs Hocası Gökbel Çelebi, üretilen ürünler için pazarlama, reklam ve satış noktasında daha fazla ilgi ve destek beklediklerini söyledi. Kursiyer öğrenciler ise bu imkanı kendilerine sağlayanlara teşekkür ederek güzel şeyler öğrendiklerini belirtiler.
Tören sonunda kursiyerlerin sertifikaları protokol üyeleri tarafından verilirken, sergilenen eserler izleyenlerden tam not aldı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg