Şampiyonlar Ligi"nde Fenerbahçe"ye çeyrek final oynatma onuru yaşatmasına karşın, ligde şampiyonluğu kaçırdığı için Zico"nun görevine son veren Fenerbahçe Yönetimi, ona göstermediği toleransı Aragones"e tanıdı. Kanarya, Devler Ligi"nde gruptan çıkmak bir yana UEFA"ya bile kalamaz, Süper Lig"de bitime 7 hafta kalan lider Sivas"ın 8 puan gerisine düşerken, yönetim Aragones ile önümüzdeki sezon da "devam" kararı aldı. Bir süre önce yaptığı, “Masaya oturup durumumu netleştirelim” çağrısına olumlu yanıt alan Dede, geçtiğimiz günlerde yöneticilerle bir araya geldi. Aragones"e, önümüzdeki sezon da kendisiyle devam edeceklerini ileten yöneticiler, transfer için bir rapor hazırlamasını istedi. Tecrübeli teknik adamın, bu görüşmede yönetimden tek bir talebi olduğu öğrenildi; Lugano"nun kalması.

"Gereken yapılacak"
Aragones, “Lugano tipinde bir oyuncu almak için büyük paralar harcamak gerekir. Bu nedenle ne yapıp edip, kendisine imza attırın” dedi. Yönetim Dede"nin bu sözleri üzerine temasları sıklaştırırken; asbaşkanlardan Sedat Çeçen de derbideki olayları yorumlarken Lugano"ya da gönderme yaptı: “Sırtını sıvazlayacak değiliz. Mutlaka ceza verilecek.”?

Şimdi de Panathinaikos
Diego Alfredo Lugano"ya Avrupa"dan teklif üzerine teklif gelmeye devam ediyor. Lazio, Milan ve Juventus"un gözdesi olan, İspanya"dan da Valencia"nın ilgilendiği Uruguaylı oyuncunun son taliplisi Yunan futbolunun güçlü temsilcisi Panathinaikos oldu. Yunan kulübünün transfer listesinin 1 numarasında yer alan Lugano"yu özellikle başkan Nikos Pateras"ın çok istediği ve onu alabilmek için maddi manevi her türlü imkânı kullanacağı öğrenildi. Panathinaikos"un, Lugano"nun menaceri Juan Figer ile bir ön görüşme yapıp, şu ana kadar teklif edilen tüm ücretlerden fazla para önerdiği kaydedildi.

Fanatik