AYDINPOST HABER SERVİSİ (ÖZEL)/Filiz ÖZDEMİR-On yıldır her biri alanında uzman personeliyle,  öğrenci memnuniyeti ilkesine dayalı olarak hizmet veren Tek Lider, bu sayede kursiyer sayısını da her yıl artırıyor.

Genel İngilizcenin yanında KPDS, ÜDS’ye hazırlık ve çocuk ingilizcesi kursları  da buklunduğu Tek Lider İngilizce kursunda öğretmenlerin seçiminde de oldukça titiz davranılıyor. Örneğin,  KPDS ve ÜDS kurslarında ders veren öğretmenler her yıl bu sınavlardan tam puan  alanlar  arasından seçiliyor. Uygulama ve anlatım derslerine farklı öğretmenler geliyor. Dördüncü sınıftan itibaren başlayan çocuk ingilizcesinde ise eğitim anlayışı okula yardımcı olmak değil çocuğu bir yetişkin gibi düşünüp ingilizce öğretmek amacı taşıyor. Çocuklar konu anlatımları dışında kendilerine uygun ingilizce filmler izleyip bilgisayarda uygulamalı olarak da ingilizce öğreniyorlar. Genel İngilizce öğretimi en az iki hoca dahilinde yapılıyor. Biri gramer dersleri verirken,  diğeri   okuma, yazma ve dinleme dersleri yapıyor. Programın sonlarına doğru konuşma dersleri yapılıyor.

“ Öğrencilerimizin yüzde 99’u tavsiye üzerine geliyorlar”

dsc_0004.20110927121256.jpgTek  Lider  İngilizce Bilgisayar Kursu’nun onuncu yılı için bir değerlendirmede bulunan  kurumun eğitim danışmanı Ziya Demiryapar “Son yıllarda Tek Lider İngilizce Bilgisayar Kursu olarak  kursiyerlerimizin göstermiş olduğu büyük başarılarla Aydın’da, hatta Türkiye’nin neredeyse tüm şehirlerinde adımızdan söz ettirdik.  Lider Eğitim ailesi olarak, bu başarılarımızı ve her yıl artan öğrenci sayımızı, öğrenci memnuniyetini herşeyin üstünde tutup bu işi büyük özveriyle sürdürmemize borçluyuz. Güçlü eğitim kadromuz ve markalaşmış  isimleri bünyesinde bulunduran kurumumuzun ilerideki sınav dönemlerinde adından daha da fazla söz ettireceğiz” dedi.