Dershane öğrencileri geleneksel hale gelen sinema günleri etkinlikleri çerçevesinde ‘Fetih 1453’ filmini hep birlikte izlediler.
Eğitimde ve öğrenmede ders işleyiş teknikleri kadar öğrencilerin moral ve motivasyonun yerinde olmasının çok önemli olduğunu belirten Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Uğur Demirci, “Kurum olarak yüzde yüz başarıyı disiplinli çalışmanın yanında sosyal faaliyetlere ağırlık vererek yakalıyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz sinema günleri kapsamında hep birlikte ‘Fetih 1453’ filmini izledik” dedi.
Gösterime girdiği günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalayan 'Fetih 1453', filmi Aydın Özel Tek Lider Dershanesi Öğrencileri öğrencilerinden de tam not aldı. Faruk Aksoy'un yönettiği, 17 milyon dolarlık bütçesiyle ile 3 yılda çekimleri tamamlanan ve Türkiye genelinde aynı anda gösterime girmesiyle birlikte sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanan 'Fetih 1453'ü izleyen öğrenciler filmi beğendiklerini söylediler.
Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Uğur Demirci, eğitimde yakaladıkları başarıların disiplinli bir eğitim anlayışının yanında sosyal etkinliklere de mutlaka yer verdiklerini söyledi. Gerek stres atmanın gerekse de motivasyonun sağlanmasında önemli bir faktör olan sosyal etkinliklerin öğrenciye eğitim sürecinde sıkılmadan bir dönemi tamamlayabilme olanağı sağladığını kaydeden Demirci “Geleneksel olarak her yıl düzenlenen sinema günlerine bir yenisini daha ekleyen kurumumuz Lider Eğitim Kurumları öğrencilerini “Fetih 1453’ filminde buluşturdu. Yoğun ilginin yaşandığı film için sinema salonunu öğrencilerimize tahsis ettik. Öğrencilerimiz de biz de filmi beğenerek izledik” diyerek sosyal aktivitelerin sezon boyunca devam edeceğini söyledi.
Üniversiteyi açıktan okumalarına rağmen, Tek Lider Dershaneleri sayesinde adeta örgün eğitimdeki öğrenciler gibi bir ortama sahip olduklarını belirten dershane öğrencileri, kendilerine sunulan jestten dolayı kuruma teşekkür ettiler.

20120307ay524856.jpg