Broos, oyun sistemini yeni transferlere göre şekillendirecek.


Hajduk Split takımında forma giyen 22 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya varan yönetim ise Hajduk Split'te önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongre sonrası gelmesi muhtemel yönetimle temaslarını sürdürüyor. Bu futbolcu için 2 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkaran bordo - mavili yöneticilerin yerli bir forvet oyuncusu için arayışlarını da sürdürdüğü öğrenildi.

Bu arada yeni sezon öncesi sistemini yapılacak olan transferlere göre şekillendirecek olan Broos, Gabric'in transferinin bir an önce şekillenmesini istiyor.

CEYHUN: "HIRSLA ÇALIŞIYORUM"

Trabzonspor'un genç futbolcusu Ceyhun Gülselam, yeni sezon öncesi takımdaki rekabetin çok iyi olduğunu söyledi. Ceyhun, orta sahada çok sıkı bir rekabetin bulunduğunu belirterek, "Bende bu rekabette kendime yer açmaya çalışıyorum. Bu yüzden hazırlık maçları benim için çok önemli. Takım olarak da şu ana kadar iyi bir performans sergiledik. Ama bunu artırmamız gerekiyor" dedi. Ceyhun, Broos'un çok kaliteli bir teknik adam olduğunu da belirterek, "Bize çok şey katacağına inanıyorum. O yüzden her söylediğinden bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum" diye konuştu.

TRABZONSPOR TAKTİK ÇALIŞTI

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Mierlo kasabasında yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor, sabah saatlerinde bir çalışma yaptı. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Yattara katılmazken, diğer futbolcular düz koşunun ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

SELÇUK'UN BEL AĞRILARI SÜRÜYOR

Bordo - mavili takımda geçtiğimiz sezon yaşadığı bel ağrıları nedeniyle ciddi sıkıntılar çeken Selçuk İnan'ın, aynı bölgede ağrılarının devam ettiği öğrenildi. Bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanda ağrıları devam ettiği için çalışmayı tamamlayamayan Selçuk'un tedavisinin sürdüğü ve sezonun açılışına kadar tamamen iyileştirilmesine çalışacağı belirtildi. Teknik direktör Hugo Broos'un da bu nedenle Selçuk'tan tam anlamıyla yararlanamadığı iddia edildi