F.BAHÇE"DE Volkan Demirel krizi büyüyor... Başkan Aziz Yıldırım ile milli kaleci arasındaki yıllık ücret konusundaki "tehlikeli restleşme" Volkan Demirel"i sarı-lacivertli takımdan kopartabilir...

Sözleşme imzalamadığı için 7 gündür idmana çıkmayan ancak “4 yıllık imza atarım, 8 yıl F.Bahçe"de kalırım” diyen Volkan Demirel, Yıldırım"ın yıllık 1 milyon 600 bin Euro"luk ücrette diretmesi üzerine gemileri tamamen yaktı.

ALTI aydır süren görüşmelerde son olarak Aziz Yıldırırım"ın Volkan"a gönderdiği “1.6 milyon Euro"dan bir kuruş fazlasını veremeyiz” mesajı ipleri koparma noktasına getirdi. Kulübünden beklediği fedakârlığı göremediğine inanan Demirel de menajerlerine “B.Münih"le görüşün” talimatı verdi. Eğer F.Bahçe gerekli adımı atmaz ise Volkan"ın menajerlik şirketinin Alman temsilcisi Stefan Wimmers ile şirketin İspanya ile İngiltere"deki operasyonlarını yürüten ve Arjantinli golcü Carlos Tevez"in de menajeri olan David Roviera"nın B.Münih"li yetkililerle bugün masaya oturması bekleniyor.

2003"TEN beri forma giydiği F.Bahçe"den kopma noktasına gelen tecrübeli file bekçisinin menajeri ise son olarak F.Bahçeli yöneticilere “2.4 milyon Euro"luk yıllık ücret talebimizi 2.2 milyon Euro"ya indirebiliriz” teklifini getirdi.

YABANCI KALECİ ARANIYOR

TÜM bu yaşananlara rağmen Volkan cephesinde ise sıcak gelişmeler var.. Yıldız kalecinin yakın çevresine, “Ben F.Bahçeliyim. Kalmak için tüm fedakârlığı yapıyorum. Ayrılmayı hiç istemiyorum. Son dakikaya kadar kalmak için herşeyi yapacağım. Üstelik bana verilenin 2 katı para (3.2 milyon Euro) veren kulüpler var. Ama kabul etmiyorum. Sadece hakkımı istiyorum. Parayı tercih etsem çoktan giderdim. Mehmet Topuz için uçak kaldıran F.Bahçe"nin benim için de biraz fedakârlık etmesi lazım” dediği ortaya çıktı.

İSPANYOL El Mundo Deportivo Gazetesi"nin haberine göre ise Volkan, Leo Franco"yu G.Saray"a kaptıran Atletico Madrid ile anlaştı. Gazete bugün yayınlanacak sayısında Demirel"in birkaç gün içinde Madrid"e gelip, İspanyol ekibiyle sözleşme imzalayacağını okuyucularına duyurdu.

BU arada F.Bahçe, yeni kaleci arayışlarına da başladı. Bir taraftan Demirel"i ikna etmek isteyen yönetim, diğer taraftan da özellikle yabancı kaleci için girişimlerde bulunma kararı aldı. Yerli olarak Denizlisporlu Cenk Gönen ve geçen sezon A.Gücü"nde forma giyen Serkan Kırıntılı gündeme alındı. Sarı-lacivertliler eğer tercihini yabancıdan yana kullanmazsa yurt dışından bir forvet getirecek.