CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’da CHP bürosunu ziyaretini “Memnunum. Demek ki Sayın Başbakanın ayakları yere değmeye başladı” şeklinde yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, The Economist’in partisine oy verilmesi konusundaki çağrısını “Son derece memnun oldum. Gerçekleri, demek ki sadece benim içerde gördüğümü bütün dünya da görüyor. Mutluyum. CHP iktidarı için de mutluyum” sözleriyle değerlendirdi.
Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün Adıyaman, Batman ve Gaziantep’te de miting yaptı. CHP liderinin öne çıkan mesajları şöyle:
 
KANALI BURAYA YAP: Adıyaman’ın her tarafı su dolu, barajlarımız var. Ama Adıyaman’ın tarlaları sulanmıyor. Niye yapmıyorlar? İstanbul’a kanal yapacağına, gel önce Adıyaman’a su kanalı yap. Burada millet perişan, tarlalar perişan. Hayali projelerle uğraşıyorsun.
TÜTÜN SERBEST OLACAK: Halkın iktidarında millet köşeyi dönecek, siz çalışacaksınız, siz zengin olacaksınız. Adıyaman’ın güzel tütünü vardı. Amerikan tütünü yerine Adıyaman’ın tütünü olsa daha iyi değil mi? Söz veriyorum, tütünü serbest bırakacağız.”
RAFİNERİ ÜSSÜ:  Adıyaman’ın en büyük özelliklerinden birisinin petrol. Rafineri niye burada değil? Halkın iktidarında Güneydoğu’yu bir rafineri üssü haline getireceğiz. Petrol burada işlenecek benzin, mazot burada elde edilecek ve çiftçiye mazotu 1.5 lira yapacağız.
YALAN SÖYLÜYORLAR: Sık sık diyorlar ki; ’Doğu ve Güneydoğu’da OHAL vardı biz kaldırdık’ Bunlar mı kaldırdı? Yalan söylüyorlar. Samimi söylüyorum yalan söylüyorlar. Bunlar kaldırmadı. OHAL’i Türkiye’ye getirdiler. Sıkıysa konuş. İş adamı konuşuyor tehdit, gazeteci konuşuyor tehdit, belediye başkanı konuşuyor tehdit, ne olacak tehditlerin sonu.
EZBERİ BOZULDU: Kılıçdaroğlu, Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği mitingde de “Güzel bir pankart var, ’Recep Bey’ diyor, ’oyunu CHP’ye at, hayaldi gerçek olsun’ eyvallah, eyvallah. Ezberi bozuldu, bakarsın 12 Haziran’da o da CHP’ye oy atar” dedi.