İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde öğrencisi 17 yaşındaki R.K.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla bir lisenin müdür vekili ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan T.E hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Suçlamaları kabul etmeyen T.E., üvey babasının tecavüz ettiğini öne sürdüğü öğrencisi R.K'nın ailesinin, kendisinden para sızdırmak için böyle bir yola başvurduğunu öne sürdü.

Aliağa İlçesi'ndeki bir lisede (80'inci Yıl Lisesi) müdür vekili ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki T.E. hakkında, öğrencisi R.K.'ya tecavüz ettiği gerekçesiyle genç kızın ailesi tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Harekete geçen Aliağa Cumhuriyet Savcılığı, iddiaların araştırılması amacıyla T.E.'nin bilgisayarına ve cep telefonuna el koydu. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında herhangi bir işlem yapılmayan ve savcılık tarafından gözaltına alınmadığı belirtilen T.E.'nin başka bir liseye (Aliağa Meslek Lisesi) tayinin çıktığı ifade edildi.

İddiaları kabul etmeyen T.E. ise, R.K.'nın ailesinin kendisinden para sızdırmak için böyle bir yola başvurduğunu ileri sürdü. T.E., üvey babasının R.K'ya sürekli tecavüz ettiğini iddia ederek, öğrencisinin bu nedenle psikolojisinin bozulduğunu ve sık sık baygınlık geçirdiğini ifade etti.

Bu arada R.K.'nın İzmir'deki öz babasının yanında kaldığı belirtilirken, iddialar savcılık tarafından araştırılıyor.

Milliyet