S.G.'nin gösterdiği evde alkolün etkisiyle sızıp kalan 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde bir sitede oturan vatandaşlar, sokakta üzerinde bornozla çığlıklar atan S.G.'nin yardımına koştu. Çevredeki vatandaşlardan birinin evine alınan S.G., dövüldüğünü ve tecavüzüne uğradığını anlatınca durum polise bildirildi. S.G., götürüldüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yaşadıklarını gözyaşları arasında anlattı.

DAYAK VE TECAVÜZ İDDİASI

Emlak danışmanlığı ve sigorta eksperliği firmasında sekreterlik yapan S.G., firmanın ortaklarından Ş.E. ile 6 aydır nikahsız birlikte yaşadıklarını söyleyip, "Ş.E. ile nikah istediğim için tartıştım. Beni dövüp, evden ayrıldı. Ben de korktuğum için çocuğumun bakıcısının evine gittim. Burada Ş.E.'nin iş ortağı Ş.K. telefonla arayıp, 'Sana ortağım hakkında anlatacaklarım var. Neredeysen gelip alayım. Hem anlatırsan, sen de rahatlarsın' dedi. Ben de verdikleri adrese gittim. Eve girdiğimde Ş.K.'nın yanında S.S., M.C.Ö. ve M.K. vardı. Alkol alıyorlardı. Gece yarısını geçtikten sonra M.K. beni sürükleyerek yatak odasına götürdü. Bağırıp, karşı koymama rağmen, dövüp zorla tecavüz etti. Sıra bekleyen diğerleri alkolün etkisiyle sızmıştı. M.K. da sızınca, banyoda bulduğum bornozu giyip, sokağa fırladım" dedi.

ALKOLLÜYDÜK, NE OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUZ

Gözaltına alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler, tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Genç kadınla birlikte alkol aldıklarını söyleyerek, "Sadece sohbet ettik. Alkolün etkisiyle de kendimizden geçmiştik, ne olduğunu hatırlamıyoruz" diye ifade verdiler. M.K. ise suçlamayı kabul etmeyip, "Kendi isteğiyle birlikte olduk" dedi.

SERBEST BIRAKILDILAR

S.G., ifadesinin ardından kızı ile birlikte kadın sığınma evine yerleştirildi.

Şüpheliler Ş.K., M.K. S.S. ve M.C.Ö, emniyetteki sorgularının ardından 'zorla alıkoyma ve ırza geçme' iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden götürüşleri sırasında 3 şüpheli yüzlerini gizlemeye çalışırken, Ş.K., "Bir o... yu mu savunuyorsunuz bize. Onu aklamayın" diye tepki gösterdi. Nöbetçi mahkeme, şüphelilerin tutuksuz yargılanmalarına karar verip, serbest bıraktı.