Münevver Karabulut cinayetinin sır perdesi aralanmaya başlandı. Adli Tıp Raporu'na göre, genç kızın iç çamaşırının üzerinde 'tecavüz girişimi bulguları' çıktı. Karabulut'un ilişkiye girmek istemediği için öldürüldüğü yönündeki tez güçlendi.


Etiler'deki bir çöp konteynerinde, 3 Mart 2009 günü başı vücudundan ayrılmış olarak bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un otopsi raporundan 'tecavüz girişimi bulguları' çıktı. Münevver'in iç çamaşırının yüzeyinden sperm çıkması, cinayetten önce tecavüz girişimi yaşandığını gösterdi.
CİNAYET ÖNCESİ AYDINLANDI

Vahşice işlenen Münevver Karabulut cinayetinin sır perdesi Adlı Tıp Raporu'nun satır aralarında aralanmaya başlandı. Adli Tıp Raporu'na göre, Münevver'in iç çamaşırlarında çıkan spermler cinayetten önce tecavüz girişimi olduğunu ortaya koydu. Raporda, spermlerin Münevver'in iç çamaşırının yüzey kısmında bulunduğu yer aldı. Cinayetin akışını değiştiren bu bilgi genç kızın, Cem Garipoğlu tarafından cinsel ilişkiye zorlandığı ve bu ilişkiye direnmesi nedeniyle korkunç cinayete kurban gittiği yönündeki senaryoyu güçlendirdi.

İKİ TÜKÜRÜK SALGISI

Münevver Karabulut'un vücudunun çeşitli yerlerinde 2 kişiye ait tükürük sürüntüsü olduğu da belirlendi. Tükürük salgılarında yapılan incelemede 'Y' kromozonuna rastlandı. Bu gelişme de tükürük salgısının sahiplerinden birinin erkek olduğunu ortaya çıkardı.

Adli Tıp raporuna göre, Münevver'in ölümü için 5 öldürücü bıçak darbesi ile gerçekleşmedi. Bu bıçak darbeleriyle can vermeyen genç kızın ölümü boğazı kesilerek gerçekleştirildi.

TIRNAKTAKİ DOKU MÜNEVVER'İN

Cesette 5 öldürücü bıçak yarası ve 29 kesik olduğu tespit edildi. Münevver'in sağ yanağında da sürtünmeye bağlı olarak morluk oluştuğu kaydedildi. Genç kızın tırnaklarından alınan doku örnekleri de Emniyet'deki kriminal labaratuvarlarda incelendi. Tahliller sonucu doku örneklerinin Münevver'e ait olduğu belirlendi.

3 ARKADAŞI İFADE VERDİ

Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun üç arkadaşının kan ve doku örneklerinin alınmasına karar veren Cumhuriyet Savcılığı, üç gencin ifadesine ikinci kez başvurdu. Savcılık gençlerin her gün bağlı oldukları karakola gidip "adli kontrol defterine" imza atmasını da kararlaştırdı.


Babayı yakan deliller

Polisten alınan bilgiye göre ise cinayet sonrası evde Mehmet Nida Garipoğlu'nun, Cem'in kaçması için yardım ettiğini gösteren deliller ele geçirildi. Cem Garipoğlu'nun cinayet sonrası babası tarafından hazırlanan para, pasaport ve 3 telefonunu evde unuttuğu tespit edildi. Bu arada Mehmet Nida Garipoğlu'nun tutukluluğuna yapılan ikinci itiraz da bir üst mahkeme olan İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nce reddedildi.