Olay ise G.C."nin yaşadıklarını polise anlatmasıyla ortaya çıktı.

İddiaya göre bir pastanede garson olarak çalışan G.C., kendisini takip edenlerden korkunca annesi ile birlikte polis karakoluna gitti. Burada ağlamaya başlayan G.C. 7 yıldır amcası H.C."nin kendisine tehditle zorla tecavüz ettiğini iddia etti. Bunun üzerine gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen amca H.C. çıkartıldığı mahkemece "Çocuğa cinsel İstismar" suçundan tutuklanarak Silivri L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. G.C."nin doktor raporunda ise kızlık zarının yırtıldığı ve tecavüz bulgularına rastlandığı öğrenildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çoçuk Büro Amirliği tarafından ifadesi alınan G.C. iddiasına göre yaşadığı dehşet dolu yılları anlattı. “Siz benim ne çektiğimi bir bilseniz” dedikten sonra ağlamaya başlayan G.C. 9 yaşından bu yana amcasının kendisine tecavüz ettiğini ve yaşananları söylemesi durumunda kendisini öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti. G.C., “İlk tecavüze 9 yaşında maruz kaldım. Amcam arkadaşıyla birlikte beni Bahçelievler"de bulunan bir apartmanın otoparkına götürdü. Bana bir şeyler verdiler ve içtikten sonra bayılmışım, hatırlamıyordum. Kendime geldiğimde tecavüze uğradığımı anladım. Daha sonraları yine benimle tehditle ilişkiye girdi. 7 yıl boyunca da görüntü ve ses kaydımın bulunduğunu söyleyerek beni tehdit edip defalarca tecavüz etti. Korkudan hiç söyleyemedim. Bu süre içinde ne kadar tecavüz ettiğini bilemiyorum” dedi.

AMCA İNTİHARI DENEMİŞTİ

Belirli bir işi olmayan ve zaman zaman hurdacılık yapan amca H.C., geçen 20 Temmuz günü Muhittin Mahallesi Salı pazarı girişinde bulunan bir inşaata çıkarak eşinin kendisini terk ettiğini belirterek intihar etmek istemişti. Olay yerine gelen polis ekipleri H.C."yi intihardan vazgeçirmişti./milliyet