''Var mısın Yok musun?' adlı yarışma programına katılarak şöhreti yakalayan, ardından Acun Medya'da işe başlayan görme engelli Evren Doğru'nun yine kendisi gibi görme engelli eşi Özgür Deniz Doğru'ya tecavüze uğradığı iddia edilmişti.


Evren Doğru, daha sonra bu iddiayı yalanlayarak 'Eşime değil haneye tecavüz etti, Fazlı Kömür eşimin boğazını sıktı' demişti. Evren ve eşi Özgür Doğru'nun savcılığa şikayet ettiği Fazlı Kömür ilk kez Mynet'e konuştu.. İşte Fazlı Kömür'ün olay açıklamaları

- Evren'in eşi Özgür Doğru ile Altı Nokta körler Derneği'nde geçen yıl tanıştık. Ben masör öğrencisi o da santral eğitmeniydi. Tanıştıktan bir iki ay sonra tek taraflı bir şeyler hissettim. İlerleyen aylarda da ilişki karşılıklı bir hal aldı.

- 2011 yılı sonbaharında Evren Doğru, işte iken evlerine gidip Özgür'le ilişki yaşıyorduk. Hatta Özgür, derneğin 200 metre aşağısında bir ev tuttu. Orda da sık sık buluşup görüşüyorduk.

- Evren Doğru eşiyle ilk ilişkimizi öğrendiğinde Emirgan Korusu'na beni çağırdı. Benim de izin vermemle bana fiziksel şiddet uyguladı.

- Özgür, ne benden ne de eşi Evren'den vazgeçebiliyordu. Ancak gerek onların evinde gerekse Özgür'ün tuttuğu evde ilişkimiz oluyordu.

- Özgür'e eşinden ayrılmasını söyledim. 'Hayır' yanıtını verince Evren'e eşiyle birlikte olduğumu telefonda anlattım ve mesajlar çektim.

- Evren de beni arayarak 'Özgür kimi isterse onunla yatabilir. O benim karım ondan boşanmayacağım' dedi.

- Önce 5 Mart'ta ardından da geçen hafta benimle ilgili şikayette bulundular. Şikayette hanelerine zorla girdiğim denilmiş. Ancak Özgür geçen hafta eve kendisi aldı.

- Evde önce intihar etmek istedik, sonra yanlış olduğunu anlayınca vazgeçtik.

- Daha dün (25 Haziran pazartesi) Özgür beni aradı ve ''Basına anlatırsan bana tecavüz ettiğini iddia ederim '' diyerek beni tehdit etti. Ortada ne darp ne tecavüz var. Sadece duygusal değil cinsel birlikteliğimiz de oluyordu ne tecavüzü..

- Bu haberler yüzünden mağdur oldum. Evren geçen ay spor salonu haberiyle gündeme geldi. Şimdi de bu haberi kullanıyor. Gelecek ay ne haberiyle gündeme gelip kendi reklamını yapmaya çalışacak.

- Bayanlara bile masaj yapmayan ben, hangi amaçla birlikte olduğum kişiye tecavüz edeyim?

- Görme engelli masörler federasyonu kurma gibi bir hayalim var. Cemil İpekçi'den bu derneğin kurulması için defile yapılmasını isteyecektim ama bu haberler çıkınca yattı.

GÖKSEL CAN / MYNET