Olay geçen Mayıs ayında Samsun’un Canik İlçesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 3 ay önce ağabeyinin oturduğu mahalleye gidip gelirken N.D. ile tanışan Necmi Ç., arkadaşlık yapmaya başladı. N.D. bir süre sonra Necmi Ç. ile buluşarak alkol kullanmaya başladı. Mayıs ayında ise Tekkeköy İlçesine düğüne giden N.D., burada Necmi Ç. ile buluştu.

Daha sonrada deniz kenarındaki ormanlık alana giderek alkol aldı. Gece geç saatlerde de iddialara göre Necmi Ç., küçük kızla zorla cinsel ilişkiye girdi. Sabah olunca da N.D.’yi il merkezine götürüp bıraktı. Şikayet üzerine tutuklanan Necmi Ç., 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı.

1’inci ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Babasının kendisini evden kovduğunu söyleyerek yanıma geldi. 4 veya 5 gün benimle birlikte kaldı. Gündüzleri geziyorduk. Gece de benim otomobilim içinde boş bir alanda alkol alıp uyuşturucu madde çekerek uyuyorduk. Kendisiyle ilişkiye girmedim. Evliyim ve onu kız kardeşim gibi görüyorum. Sokakta kalmasın diye kendisine sahip çıkmaktan başka bir suçum yok" dedi.

Duruşmaya katılan küçük kız ise, sanıktan şikayetçi olmadığını söyledi. Eve geç kaldığı için babasının kendisine kızdığını söyleyen N.D., "O akşam eve gitmedim. Necmi ile birlikte kaldık. Söylediklerinin hepsi doğrudur. Ailemden koktuğum için kendisine iftira attım. Yalan beyanlarda bulundum. Şimdi yurtta kalıyorum. O yüzden doğruları söylüyorum" dedi. Duruşmaya katılan küçük kızın babası Türkay D. ise N.D.’nin sürekli evden kaçtığını söyleyerek kızının aksine sanıktan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

N.D.’nin tecavüze uğrayıp uğramadığının saptanması için Adli Tıp’a sevkine, sanık Necmi Ç.’nin tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi. (EAK)