Devrek İlçesi'nde oturan Anıl D., 1.5 yıl önce tanışıp arkadaşlık kurduğu C.H.'yi, bu yılın başında yengesinin evine götürdü. Anıl D., iddiaya göre çok sevdiğini ve ileride evleneceğini söylediği C.H. ile ilişkiye girdi. Anıl D., daha sonraki günlerde C.H.'yi yine ilişkiye zorladı. C.H., mahallesine ve okuluna gelerek kendisini rahatsız eden Anıl D.'yi annesine şikayet etti. C.H.'nin annesi G.H. de polise giderek, Anıl D.'nin kızına tecavüz ettiği ihbarında bulundu. Gözaltına alınan Anıl D., Savcılık'ta verdiği ifadesinde, C.H.'nin isteği ile ilişkiye girdiklerini ileri sürerek, "Pişman değilim. Onunla evleneceğim, çok seviyorum" dedi.
 
Tutuklanan ve 'Küçük yaşta çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla hakkında 15 yıl hapis istemiyle dava açılan Anıl D., Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede ifadesini değiştiren Anıl D., suçlamayı kabul etmedi. Sanık, soruşturma sırasındaki ifadesini polisin baskısı altında verdiğini iddia etti.
 
HAKİM: İLK KEZ İLİŞKİYE GİRİYORSUN, TARİH HATIRLAMIYOR MUSUN?
Duruşmaya, annesi ve ablalarıyla katılan C.H. ise psikolog nezaretinde verdiği ifadesinde, "Beni yengesinin evine götürdü. Konuşmalarıyla ilişkiye girmeye zorladı, çok ısrar etti. İlişkiye girmezsek, 'Seni bırakmam' diyordu. Ben de bu sözlerine dayanamadım ve ilişkiye girdik" dedi. Mahkeme Başkanı Hakim Habib Atasoy, ifadesi sırasında C.H.'ye hangi ayda ilişkiye girdiklerini sordu. C.H.'nin tarih hatırlamadığını söylemesi üzerine Hakim Atasoy, "Sen hayatında ilk defa ilişkiye giriyorsun ama tarihini hatırlamıyor musun?" diye çıkıştı. C.H., kış ayları olduğunu, ancak tam tarih hatırlamadığını belirtti.
 
Anne G.H.'nin de ifade verdiği duruşmada sanık Anıl D.'nin tutukluluk halinin devamına karar verilerek tanıkların dinlenmesi için duruşma ertelendi.