Endonezya'ya döndü
Cakarta sosyetesinin tanınmış simalarından 17 yaşındaki Endonezyalı model Manohara Odelia Pino, Malezya'nın Kelantan bölgesi prensi olan eski eşi Tengku Temenggong Mohammad Fakri tarafından seks kölesi yapıldığını ve işkence gördüğünü iddia etti. Singapur'a yapılan bir kraliyet gezisi sırasında polisin yardımıyla kaçmayı başaran model, ailesinin yanına Endonezya'ya döndü.

Çok sayıda jilet izi var
Vücudunda çok sayıda jilet izi bulunan model, The Jakarta Globe gazetesine yaptığı açıklamada “Tecavüz, sarayda benim için artık günlük bir rutin haline gelmişti. Ne zaman ilişkiye girmeyi reddetsem, bana işkence yapıyordu” dedi. Genç kadın, mutlu yeni gelin portresi çizmek için sosyal etkinliklere katılmaya mecbur edildiğini, gülümsemeye zorlandığını, bunu yapmadığı takdirde de işkence gördüğünü söyledi.

Uyuşturucu da vermiş
Pino, kendisine uyuşturucu enjekte edildiğini ve bunun kendisinin kan kusmasına neden olduğunu da iddia etti. Genç kadının annesi Daisy Fajarina, Malezya ve Endonezya hükümetlerini tecavüzü ve işkenceyi örtbas etmekle suçladı. Malezya'ya girişine yasak konulan ve büyükelçilik tarafından kendisine kızının prensle gayet mutlu olduğu söylenen anne, kızının travmayı atlatamadığını belirtti. (Milliyet)