Merkez Yıldırım İlçesi’nde bir tekstil fabrikasında çalışan A.E., aynı mahalleden arkadaşının 17 yaşındaki kız arkadaşına tuzak kurdu.
 
İddiaya göre, arkadaşının sevgilisine mesaj yazmak için zaman zaman telefonunu veren A.E., daha sonra numarasını kaydettiği arkadaşının sevgilisine, "Aşkım ben şehir dışına çıkıyorum. Son bir kez buluşalım" mesajı gönderdi. Sevgilisinin daha önce mesaj attığı telefondan gelen mesajı okuyan genç kız, daveti sevgilisinin yaptığını sanıp, buluşma yeri olarak seçilen Yıldırım İlçesi Doğa Parkına gelerek erkek arkadaşını beklemeye başladı.
 
Yaklaşık yarım saat sonra A.E.’yi karşısında gören genç kız., sevgilisini sorunca, "Seni ilerde bekliyor" karşılığını aldı. Daha sonra genç kızı çalılık alana götüren A.E., burada dövdüğü kızı tecavüze yeltendi. Genç kızın bağırıp yardım çığlığını duyan vatandaşlar genç kızı kurtardı. Olayın ardından yakalanan ve polise teslim edilen A.E. ise çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Soruşturmayı tamamlayan Bursa Cumhuriyet Savcılığı, ’Çocuğun cinsel istismarı’, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’ suçlarından toplam 36 yıla kadar hapis cezası istemiyle, 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açtı. DHA