Tebligatları "Tebligat Kanunu" kapsamında gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tural, iddiaların aksine PTT şubelerinde teslim alınmayı bekleyen Yargıtay'a ait çok sayıda dosya bulunduğunu açıkladı. Kapıdan kapıya posta hizmetlerinin de olduğunu aktaran Tural, Yargıtay'dan talep gelmesi halinde tebligatları bu sistemle yapabileceklerini ifade etti. Tural şöyle konuştu:

'Ben getirdim almıyorlar'

"Kanuna göre tebligatlar aynı şehir içerisindeyse 3 gün, aynı ilin ilçeleri arasındaysa 15 gün, ilden ile ise 30 gün içinde ulaştırılmak zorunda. Tebligat ne zaman, kime verildi? Su anda nerede? Tüm bu soruların cevabını internet üzerinden alabiliyoruz. Çok acil konularda 'kapıdan kapıya teslim' servisimiz de var. Talep gelmesi halinde Yargıtay'a ait dosyaları bu sistem üzerinden aktarabiliriz. Aynı il içinde 4 saat, iller arasında da teslim aldığımızın ertesi günü yani 24 saat içerisinde teslim garantili bir sistemimiz var."

Yargıtay'daki dosyaların sonuçlanmasında Posta Teşkilatı'nın bir kusuru olmadığını vurgulayan Tural, PTT şubelerinde Yargıtay'a ait teslim alınmayı bekleyen belgeler bulunduğunu hatırlattı. Tural, "Ben getirmişim, orada bekliyor. Alması gereken yargı mercileri bunu almıyor. Bunu neyle açıklayacağız" dedi.