Dünyanın farklı köşelerinden değişik tat ve aromalardaki kahvelerini tüketicilerin beğenisine sunan Tchibo, yumuşak içimiyle benzerlerinden ayrılan yepyeni bir lezzeti kahve tutkunlarına sunuyor.  Latin Amerika’nın yumuşak Arabica çekirdekleri ile Asya’nın taze Arabica çekirdeklerinin mükemmel harmanı sayesinde kazandığı lezzet ve doygun aromayla Tchibo Herzhaft Mild, farklı tatları sevenler için özel bir içecek olarak öne çıkıyor.   
 
Bugüne kadar kahve tutkunları için yüksek kalite ve aromanın simgesi olan Arabica çekirdeklerinin mükemmel harmanı, Herzhaft Mild’in dolgun aromalı ve yumuşak içimli karakterini oluşturdu. Kahvede yeni bir lezzet arayanlarla, hayatın hızlı akışında enfes bir kaçamak yaparak kendini şımartmak isteyenlere leziz bir alternatif olan Tchibo Herzhaft Mild,  2x250 gramlık ambalajı sayesinde tazeliğini daha uzun süre koruyor. Herzhaft Mild’i 14,45 TL’lik fiyatıyla tüm Tchibo mağazalarında ve www.tchibo.com.tr online satış noktasında bulabilirsiniz.
 
Tchibo Hakkında
 
Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağazası ve 120.000 satış noktasıyla tüketicilerine hizmet vermektedir. Kahve üretiminin yanı sıra tüm satış noktalarında her hafta değişen ürün yelpazesi ile kendine özgü perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Kahve Barı ve her hafta değişen tema ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. 2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 12 ilde 51 mağazası ve www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.