Civcivlerin sahibi Ümit Yılmaz ise gazetecilere yaptığı açıklamada, kuluçka sonucunda çıkan bu civcivleri satarken, 4 ayaklı bir civcivi görünce şaşırdığını ifade etti.

Kuşdilli Mahallesi'nde kurulan tavuk pazarında satış yapan Ümit Yılmaz isimli esnaf, Konya'dan getirdiği civcivleri satmak için tek tek kafeslere yerleştirmeye başladı. Civcivleri teker teker eline alan Yılmaz, bunların arasında birisinin 4 ayağının olduğunu gördü. Hemen civcivi eline alan Yılmaz, çevrede bulunan diğer esnaflara gösterdi. Normal 2 ayağı dışında kuyruğunun da bulunduğu yerde 2 tane de ayağı bulunan civciv ise hem pazarcı esnafının hem de civciv almaya gelen müşterilerin ilgi odağı oldu. Civcivin sahibi Ümit Yılmaz, civcivleri Konya'dan akşam getirdiğini ve bunlar arasında 4 ayağı olan bir civcive rast geldiklerini söyledi.

Yılmaz, bu durumu görünce oldukça şaşırdıklarını belirtti. Bu civcivin bir haftalık olduğunu kaydeden Yılmaz, "Bu civcivleri satmaya getirdik. Fiyatları 2.5 TL'den başlayıp, 5 TL'ye kadar satıyoruz. Bu civcivler kuluçkadan çıkan civcivlerden." diye konuştu.

Başka bir pazar esnafı ise bu civcivin durumunun enteresan olduğunu söyledi.