Cine5’te hafta içi hergün canlı olarak yayınlanan , Gülşah Buzlu’nun sunumuyla “Farklı Bir Gün ” programına konuk olan magazin duayenlerinden Nurcan Sabur, 2011 yılının magazin olaylarını değerlendirdiği program boyunca olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

İBRAHİM TATLISES VURULMASAYDI EVLENMEZDİ…

Uzun yıllardır magazin dünyasının nabzını tutan Nurcan Sabur; ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in evliliği ile ilgili çarpıcı açıklamalar da yaptı. İbrahim Tatlıses’in, vurulma olayı gerçekleşmeseydi evlenmeyi hiç düşünmediğinin altını çizen deneyimli magazinci ,yaşanan olaylardan sonra ünlü türkücünün böyle bir karar aldığını söyledi. Nurcan Sabur, ünlü sanatçının şimdi ki hayalini de ekranlarda açıkladı.

İBRAHİM TATLISES YENİDEN BABA OLMAK İSTİYOR…

Deneyimli magazinci , 2011 yılında yaşanan vurulma olayından sonra hızla iyileşen ve uzun süredir uzak kaldığı müziğe dönmeye hazırlanan İbrahim Tatlıses’le ilgili çok özel bir haber de verdi. 

Nurcan Sabur, bir süre once hastane odasında dünya evine giren İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın şimdi de bebek hayalleri kurduklarını ve ünlü türkücünün yeniden baba olmayı da çok istediği müjdesini verdi.

SOSYAL MEDYA DA MAGAZİN GÜNDEMİNDE…

2011 yılında magazin denildiğinde sosyal medyanın da ön plana çıktığını belirten Sabur, 2011 yılının sanal dedikodularını da değerlendirdi. Sosyal medya da 2011’in en çok konuşulanlarının başında Erol Köse’nin ilginç açıklamalarının olduğunu söyleyen deneyimli magazinci, Hilal Cebeci ve eski erkek arkadaşı Doğuş’un fotoğraflarının da sosyal medyada çok ses getirdiğini belirtti.