Eşi Ayşegül Yıldız ve Derya Tuna arasında patlak veren gerginliğe 'Derya'yı ezdirmem' diyerek el koyan Tatlıses'in "Böyle bir şey oldu evlendik" demesi soru işaretleri yarattı.

Bir yıl önce uğradığı silahlı saldırıda vücudunun sol tarafı felç kalan İbrahim Tatlıses'in geçen 27 Eylül'de yaşamını birleştirdiği Ayşegül Yıldız'la ilgili yaptığı açıklama yeniden dikkatleri sanatçının sürpriz evliliğine çevirdi. Tatlıses geçen yıl hastane odasında evleneceğini 20 yaşındaki oğlu İdo ve annesi Derya Tuna'dan son ana kadar saklamış, bu yüzden 30 yıllık eski hayat arkadaşı ve oğluyla arası bozulmuştu.

Son olarak Tatlıses'in işlerinin başına geçirdiği iç mimar Ayşegül Yıldız'ın Tuna'dan intikam almak için onun Zekeriyaköy'de işlettiği Tatlıses Kebap'ın veresiye alışverişini kestirip dışladığı ve şirket çalışanlarına terör estirdiği gündeme geldi. Olaya el koyan Tatlıses, Derya Tuna'yı korurken evliliğiyle ilgili sarf ettiği cümleyle de kafaları karıştırdı.

TATLISES NE DEMİŞTİ

Evlendiği için pişman olduğu iddiası konuşulmaya başlayan Tatlıses, dün Bugün gazetesinden Bilal Özcan'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Derya Hanım'ı ezdirmem, buna asla müsaade etmem. Derya Hanım çocuğumun annesidir, ne ondan vazgeçerim ne oğlum İdo'dan... Böyle bir şey oldu evlendik, olaylar böyle gelişti. Ama onlara hiçbir laf getirtmem. Ayşegül Hanım'ı düşman gibi göstermek istiyorlar. O, bazı kararlar aldı. Onlar da benim şirketimin elemanı, öbürleri de... Sonra, Ayşegül Hanım o kararları alırken bana bilgi veriyor, benim hepsinden, her şeyden haberim var."

DERYA TUNA'NIN CEVABI

Tatlıses'in kendisi hakkında yaptığı açıklamayı yorumlayan Derya Tuna, "İbrahim Bey'in gerekeni yaptığını düşünüyorum. Çünkü benim yaptığım hiçbir şey yok, bana veresiye alışverişin kesildiğine dair ihtarname geldi. Ben sadece kebapçıdan kazandığımla okuttuğum çocuğumun rızkı için üzüldüm. Sonra bu konuda da kendime kızdım. Sonuçta öküze boynuz ağır gelmez. Ben oğlumla mutluyum. Hep iyi bir anne, iyi bir insan olmaya çalıştım. Yıllardır hayatıma kimseyi sokmadım. Ben İbrahim Bey'den ayrıldığımdan beri aynı Derya Tuna olarak hayatıma devam ediyorum" dedi.

EVLİLİK TEKLİFLERİNİ GERİ ÇEVİRDİM

Tatlıses'in rahatsızlığını kastederek "Böyle bir şey oldu evlendik" şeklindeki açıklamasıyla ilgili olarak da Tuna şunları söyledi: "Herkes bana bunu soruyor ama ben bilemem. Herkes neyin ne olduğunu görüyor. Zamanında İbrahim Bey'in evlilik tekliflerini hep geri çevirdim. İlla evleneyim diye bir çabam hiç olmadı. Şimdi bu olayın sonrasında da aramızda herhangi bir telefon konuşması geçmedi. Artık bu saatten sonra konuşmanın anlamı yok. Bitmiş gitmiş her şey. Benim için artık varsa yoksa oğlum ve onun eğitimi var. Kebapçıyı açmak için aldığım bir kredi borcu var. Onu ödüyorum. Kebapçıyı devredip etmeyeceğimle ilgili de önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim."