Van-Başkale karayolunda, terör örgütü PKK üyelerini taşıyan otomobilden, askeri araca düzenlenen el bombalı ve silahlı saldırıda şehit olan Gaziantepli Astsubay Başçavuş Coşkun Tanrıöver'in (30) baba ocağına ateş düştü. Tatilini Gaziantep'te geçirdiği ve 1 hafta önce Van'daki görev yerine döndüğü öğrenilen Tanrıöver'in yakınları şehit haberi ile birlikte sinir krizleri geçirdi.
 
Gaziantep Merkez ilçe Oğuzeli'ne bağlı Doğanpınar Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Astsubay Başçavuş Coşkun Tanrıöver'in şehit olduğu haberi Gaziantep merkez Esentepe Mahallesi'nde oturan ağabeyi Mehmet Tanrıöver'e askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin Doğanpınar Köyü'nde yaşayan annesi Sabiha ve babası Mehmet Tanrıöver Gaziantep'e oğullarının evine geldiklerinde
sinir krizleri geçirdi. Tanrıöver'in kızkardeşi Zeynep Tanrıöver, acı haberi alınca gözyaşlarına boğularak, "Kendi ayağınla gittin abim. Seni böyle mi karşılayacaktım?" diye feryat etti.
 
Hazır tutulan ambulanstaki sağlık ekipleri, fenalık geçiren Zeynep Tanrıöver ve diğer şehit yakınlarına müdahale etti. Şehit evinin önünde toplanan yakınları Türk bayrağı açarak terör örgütüne lanet yağdırdı.
 
1 HAFTA ÖNCE TATİLDEN DÖNMÜŞ
İkisi kız 9 kardeşin 6.'sı olduğu öğrenilen 11 yıllık astsubay Coşkun Tanrıöver'in yaklaşık 2 yıldan beri Van'da görev yaptığı öğrenildi. Zeliha Tanrıöver ile 7 yıllık evli olan ve 5 yaşında Ecem isimli bir kız çocuğu babası Tanrıöver'in tatilini Gaziantep'te geçirdiği ve 1 hafta önce Van'a giderek görevine döndüğü ifade edildi.
 
Şehit Başçavuş Tanrıöver'in cenazesinin yarın Gaziantep'in Doğanpınar Köyü'nde toprağa verileceği bildirildi.
 
habertürk