Didim ve Yöresi Engelliler Derneğinin misafiri olarak ağırlanan SHÇEK’e bağlı Saray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi 2.grup öğrencileri Didim’e geldi. Grup Öğretmenleri Cansever Topuz ve Kezban Topaklar eşliğinde 20’si çocuk 16’si personel 36 kişilik ekip Altınkum Yalı Caddesinde bulunan İşletmesini Aydın Bener’in üstlendiği Kral Kafe’de ağırlandı.
Denize sıfır kafede öğle yemeğinde Aydın Bener’in konuğu olan Engelliler keyfinin yerinde olduğu görüldü. 24 Haziran’a kadar Didim’de olduklarını belirten Grup Öğretmeni Cansever Topuz Saray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezinden gelen 2. grup olduklarını belirtti. Didim’de kaldıkları sürece tarihi ve ören yerlerinin de gezileceğini belirten Topuz kendilerini ağırlayan Aydın Bener’e de teşekkür etti.
İşletme sahibi Aydın Bener ise Engellileri bir günde olsa işletmelerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür sosyal konulara önem verdiklerini ifade etti. Öğrenciler öğle yemeğinin ardından Altınkum sahilinde deniz keyfi yaşadılar.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png